Санітарні та фітосанітарні заходи > 2018 > Харчові добавки, ферменти, ароматизатори > Індикатор #30

70 %
Прогрес за 12 місяців 2018 року
Останнє оновлення: 11.02.2024

Приведення процедур використання ароматизаторів у харчових продуктах у відповідність із законодавством ЄС: ароматизатори із запахом копчення, що використовуються в харчових продуктах

Піднапрямок:
Харчові добавки, ферменти, ароматизатори
Відповідальні:
МОЗ
Стаття Угоди:
IV.4.64, Додаток V
Директива / Регламент ЄС:
Регламент (ЄС) 2065/2003
Термін виконання:
31.12.2018

Розрахунок показника

100%
40%
Розроблено проект наказу про затвердження гігієнічних вимог до ароматизаторів
Відповідальні: МОЗ
30%
Проект нормативно-правового акта опрацьовано з експертами ЄС
Відповідальні: МОЗ
30%
Нормативно-правовий акт прийнято
Відповідальні: МОЗ
Завершено
У зоні ризику
Прострочено
Не оцінено

Поточний прогрес

Термін виконання
31.12.2018