Санітарні та фітосанітарні заходи > 2020 > Новітні харчові продукти > Індикатор #186

70 %
Прогрес за 12 місяців 2020 року
Останнє оновлення: 11.02.2024

Законодавче закріплення регулювання введення в обіг новітніх харчових продуктів

Піднапрямок:
Новітні харчові продукти
Відповідальні:
МОЗ, Мінагрополітики, Держпродспоживслужба
Стаття Угоди:
IV.4.64, Додаток V
Директива / Регламент ЄС:
Регламент (ЄС) 258/97
Термін виконання:
31.12.2020

Розрахунок показника

100%
40%
Розроблено проект наказу про затвердження гігієнічних вимог до новітніх харчових продуктів
Відповідальні: МОЗ, Мінагрополітики, Держпродспоживслужба
30%
Проект нормативно-правового акту опрацьовано з експертами ЄС
Відповідальні: МОЗ
30%
Нормативно-правовий акт прийнято
Відповідальні: МОЗ
Завершено
У зоні ризику
Прострочено
Не оцінено

Поточний прогрес

Термін виконання
31.12.2020