Санітарні та фітосанітарні заходи > 2018 > Харчові добавки, ферменти, ароматизатори > Індикатор #33
100 %
Прогрес за 12 місяців 2018 року
Останнє оновлення: 31.05.2024
Приведення процедур використання ензимів у харчових продуктах у відповідність із законодавством ЄС
Піднапрямок:
Харчові добавки, ферменти, ароматизатори
Відповідальні:
МОЗ
Стаття Угоди:
IV.4.64, Додаток V
Директива / Регламент ЄС:
Регламент (ЄС) 1332/2008
Термін виконання:
31.12.2018
Розрахунок показника
100%
40%
Розроблено проект наказу про затвердження гігієнічних вимог до ензимів
Відповідальні: МОЗ
30%
Проект нормативно-правового акта опрацьовано з експертами ЄС
Відповідальні: МОЗ
30%
Нормативно-правовий акт прийнято
Відповідальні: МОЗ