Санітарні та фітосанітарні заходи > 2020 > Опромінювання (іонізація) > Індикатор #188
70 %
Прогрес за 12 місяців 2020 року
Останнє оновлення: 31.05.2024
Встановлення переліку харчових продуктів та харчових інгредієнтів, що піддаються іонізуючому опроміненню
Піднапрямок:
Опромінювання (іонізація)
Відповідальні:
МОЗ Мінагрополітики, Держпродспоживслужба
Стаття Угоди:
IV.4.64, Додаток V
Директива / Регламент ЄС:
Директива (ЄС) 1999/3/ЄС
Термін виконання:
31.12.2020
Розрахунок показника
100%
40%
Розроблено проект нормативно-правового акта про затвердження переліку харчових продуктів та харчових інгредієнтів, що піддаються іонізуючому опроміненню
Відповідальні: МОЗ, Мінагрополітики, Держпродспоживслужба
30%
Проект нормативно-правового акту опрацьовано з експертами ЄС
Відповідальні: МОЗ
30%
Нормативно-правовий акт прийнято
Відповідальні: МОЗ