Сільське господарство > 2020 > Стандарти торгівлі рослинами > Індикатор #321
100 %
Прогрес за 12 місяців 2020 року
Останнє оновлення: 02.06.2024
Приведення термінології у відповідність з нормами ЄС та затвердження порядку способів підготовки та обробки фруктової сировини для виробництва фруктових джемів, желе та мармеладів та каштанових пюре з додаванням цукру, призначених для споживання людьми (поступове наближення законодавства)
Піднапрямок:
Стандарти торгівлі рослинами
Відповідальні:
Мінагрополітики
Стаття Угоди:
V.17.405, Додаток XXXVIII
Директива / Регламент ЄС:
Директива Ради (ЄС) 2001/113
Термін виконання:
31.12.2020
Розрахунок показника
100%
40%
Розроблено проект нормативно-правового акта щодо приведення термінології у відповідність з нормами ЄС та затвердження порядку способів підготовки та обробки фруктової сировини для виробництва фруктових джемів, желе та мармеладів та каштанових пюре з додаванням цукру, призначених для споживання людьми
Відповідальні: Мінагрополітики
30%
Проект нормативно-правового акта опрацьовано з експертами ЄС
Відповідальні: Мінагрополітики
30%
Нормативно-правовий акт прийнято Кабінетом Міністрів
Відповідальні: Мінагрополітики